Telihold és teljes holdfogyatkozás – Így hat a csillagjegyedre

Csillagjegyek, horoszkópok

2019.01.20. 16:15

Mérleg

Mondjuk úgy, hogy a jó kapcsolatod a barátokkal, családdal ma komoly kihívássá válhat. Nehezen értesz meg másokat és türelmetlenebb lehetsz mások problémáival szemben.

Skorpió

Ma szükséged lehet az érzelmi kontroll teljes tárházára, ha nem akarod a következő napokat kármentéssel tölteni. Jaj, annak, aki ma óvatlanul beléd köt.

Nyilas

Ma nagyon nehezen tudod leküzdeni magadban a változtatás igényét, bármivel is kezdj el foglalkozni. Próbáld magad visszafogni, mert ez nem az a nap, hogy ebbe belekezdj, hidd el.

Bak

Bizalmatlanság, távolságtartás, neheztelés. Ezzel lehet jellemezni ma a külvilághoz való viszonyodat. Ezt felülírnod csak komoly önuralommal fogod tudni.

Vízöntő

Lesz ma a fejedben az a belső hang, ami mindennel kapcsolatban ott szövegel a megjegyzéseivel. Na, őt kell valahogyan elhallgattatnod, ha nem akarod mindenkinek tönkre tenni a napját.

Halak

Te általában is csak a tökéletest tudod elfogadni, de ezt ma már igazán túlzásba viheted. Ne feledd, hogy a körülötted lévők nem robotok és te sem vagy az. Egy-egy hiba belefér néha.

.