Hirdetés

Heti horoszkóp 2019. február 18. – február 24. – Ne billenj ki a nyugalmadból

Horoszkóp minden hétre

2019.02.16. 17:30

Az Ikreknek most jó ítélőképességre lesz szüksége, az Oroszlán váratlanul egy romantikus helyzetbe csöppen. Heti horoszkóp.

Hirdetés

Kos - heti horoszkóp

Ha valamilyen komolyabb munkába fognál, akkor azt mindenképpen a hét első felére időzítsd, de közben kiemelten ügyelj arra, hogy ebben az időszakban jó esély van félreértésekre és a környezeted részéről némi ellenállásra. Fontos tárgyalásokat, üzleti megbeszéléseket nem most intézz, ha lehetséges.

A hét második felében egy titokzatos téma keltheti fel a figyelmedet, így lehet, hogy az időd egy része kutatással és némi nyomozással telik majd el. Ennek során pedig olyan érdekes dolgokra bukkanhatsz, amikkel a későbbiekben is szívesen töltöd el az idődet. Talán még egy új hobbi is része lesz az életednek. >>> Ez az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Bika - heti horoszkóp

A hét első felében mély és komoly érzelmekre lehet szükséged, melyet a partnered minden bizonnyal meg is fog adni számodra. Ha egyedül élsz, akkor most fokozottan nyitott leszel egy új kapcsolatra, de a futó kalandok ezúttal szóba sem jöhetnek nálad. A jó hír az, hogy pont az ennek megfelelő partnert fogod bevonzani.

A hét második felében érzékenyen reagálhatsz egy kritikára, amely olyan ember szájából hangzik el, akinek a véleményét komolyan veszed. Még ha így is van, ezúttal egyáltalán nem biztos, hogy igaza van az illetőnek, mivel ő csak az igazság egy részével van tisztában. >>> Ez az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.