Valentin napi szerelmi horoszkóp 2019 – Rúgd rá az ajtót az unalomra

Valentin nap

2019.02.12. 17:35

A Kos hatalmas szenvedéllyel várja a tavaszt, a Mérleg vágyat érezhet, hogy megkóstolja a tiltott gyümölcsöt is. Valentin napi szerelmi horoszkópunk.

Kos - Valentin napi horoszkóp

Hatalmas szenvedéllyel érkezik meg a szívedbe a tavasz és a lelked szinte kivirágzik egy kapcsolatban az idei évben. Partnereddel most új románcot éltek meg közösen, ha pedig egyedül élsz, valami elementáris erővel tör be valaki most az életedbe és fenekestül felforgatja azt.

Bika - Valentin napi horoszkóp

Bátornak és erősnek kell lenned most, mivel körülötted gyorsan változó érzelmekkel köröz most a szerelem. Ellentétes érzelmek feszülnek benned egymásnak, ezeket uralni viszont nem mindig lesz könnyű. Ha ezen az időszakon most sikerrel átjutsz, már bölcsebb és tapasztaltabb leszel és többé nem követed el újra a múlt hibáit.

Ikrek - Valentin napi horoszkóp

Nyughatatlan a lelked most és nagy benned a késztetés arra, hogy változtass jó néhány dolgon magad körül. A tapasztalatod azonban bölcsen azt tanácsolja, hogy óvatosan tedd ezt, mivel egy egyszeri nagy vihar elsodorhatja azt is, amit szeretnél megőrizni későbbre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.