Napi horoszkóp 2019. május 25. – Új utakon

Horoszkóp minden napra

2019.05.25. 03:55

Mérleg – napi horoszkóp

Ma könnyen lehet, hogy kissé szétszórt leszel, hiszen egyszerre több feladatot is végezned kellene párhuzamosan. Tervezel egy családi programot, talán egy nyaralást, vagy ünnepséget, eközben pedig napi ügyes bajos dolgokkal is neked kellene foglalkoznod. Ha mindezek mellé pedig bejönne még egy meghibásodás is, akkor végképp nem tudnád majd, hol áll a fejed. Erre persze még csak ne is gondolj, csak ha van egy B-terved is. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Skorpió – napi horoszkóp

Általában igaz az, hogy ha keményen odateszed magadat és elegendő időt töltesz el munkával, akkor annak meglesz az eredménye, most mégis azt érzed, hogy mások fele ennyi energiával többre vitték, mint te. Ne dőlj be a látszatnak és ne ítélj a külsőségek alapján. Lehet, hogy akire most gondolsz, sokkal gyengébben áll, csak jól adja elő magát. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Nyilas – napi horoszkóp

Szenvedély és eltökéltség. Ez a két dolog jellemez téged, de most bármennyire is akartad, talán valami nem úgy alakult az életedben, mint ahogyan tervezted. Soha ne add fel a céljaidat, álmaidat, de lehet, hogy az életben néha kerülő úton kell eljutnunk az egyik pontból a másikba. Most lehet, hogy neked is egy ilyen új ösvényt kell találnod. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.