Napi horoszkóp 2019. június 23. – Keress fogódzókat

Horoszkóp minden napra

2019.06.23. 03:50

Mérleg – napi horoszkóp

Ma körülötted és talán benned is a régi és az új fog viaskodni. A rég, a megszokott és biztonságos nyugalmat ad számodra, miközben az újdonság izgalma igyekszik felülkerekedni rajtad. Hogy melyik győzedelmeskedik végül, az csak rajtad múlik. Találd meg a középutat, törekedj az egyensúlyra, elvégre Mérleg lennél. >>> Már itt a jövő heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma valaki kissé az idegeidre mehet, mivel makacsul csakis a saját gondjaival és a vele megtörtént dolgokkal fog traktálni, de eközben láthatóan egyáltalán nem kíváncsi arra, hogy veled mi van. Ha teheted, tarts tőle nagyobb távolságot ma, ha nem akarod, hogy az összes energiát kiszivattyúzza belőled. >>> Már itt a jövő heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ha az életedet egy lépcsőnek képzeled el, mindig ügyelj arra, hogy lehetőleg egyetlen lépcsőfok se maradjon ki, mert ha kettesével ugrálsz, talán kimarad egy-egy fontos momentum, amely később hiányozni fog. Ma lehetőséged lesz megspórolni egy kis időt és átugrani pár feladatot, a kérdés csak az, hogy mindezt érdemes-e megtenni. Ne feledd, hogy nem a cél a legfontosabb, hanem az oda vezető út. >>> Már itt a jövő heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.