Napi horoszkóp 2019. június 25. – Erős érzelmek és reakciók

Horoszkóp minden napra

2019.06.25. 03:48

A Kos ma harciasan ébred, a Mérlegnek pedig cselekednie kell. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy a szokottnál is harciasabban ébredsz és jaj annak, aki ma szembe kerül veled. A véleményed mellett a végsőkig kitartasz majd és bármiről, ami ennek az ellenkezője nagyon nehéz lesz meggyőzni téged. Minden bizonnyal eseménydús nap néz ki most számodra. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma nagyobb rugalmasságra lehet szükséged, hogy illeszkedni tudj egy kihíváshoz, ha ugyanis nagyon befeszítesz, könnyen lehet, hogy a végén te sérülsz meg. Lehet, hogy mindezt meghátrálásnak érzed magadban, de teljesen feleslegesen. Attól, hogy idomulsz valamilyen mértékben a környezetedhez, még nem leszel megalkuvó. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma végig kell hallgatnod valakinek az egyéni drámáját és bármennyre is alkalmatlan az idő erre, kénytelen leszel türelmesnek látszani, ha nem akarod az illetőt vérig sérteni. Nagyon vigyázz arra, hogy a reakciódon ne látszódjon, a véleményed, inkább mutass érdeklődést, de próbálj neutrális maradni a témát illetően. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.