Heti horoszkóp 2019. július 29. – augusztus 4. – Mágikus hatások

Horoszkóp minden hétre

2019.07.27. 17:40

A Rák összpontosítson a családra és tisztázzon bizonyos dolgokat, a Skorpiónak most egyeztetési gondjai lehetnek. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele a lelki közeledés napjait hozhatja számodra. Társaddal most még közelebb kerülhettek egymáshoz, ha pedig egyedülálló vagy, a lelki társad meglelése sem lehetetlen. Az érzékenység, mely most belőled jön, érezhető lesz az arra fogékonyak számára, így szinte odavonzod magadhoz azokat, akik érezni akarják a körülötted áramló szinte gyógyító lelki erőt.

A hét második felében egyeztetési problémáid lehetnek egy elfoglaltságod és egy családi, vagy egyéb magánprogram között, de nyugodt és higgadt hozzáállással mindezt könnyedén kezelni tudod majd. Egy erős nő ezekben a napokban komoly befolyással bírhat az életed egy fontos döntésére. Figyelj arra, amit közölni fog veled. >>> Itt a nyaralók horoszkópja

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy feladatot a leghatékonyabban akkor tudsz majd megoldani, ha együttműködsz a környezeteddel és kihasználod a népszerűségedből adódó előnyöket is. Ezekben a napokban megnövekedik benned a vágy az intimitás iránt és mindez egybeeshet egy általad tisztelt és szeretett ember kezdeményezésével is.

A hét második felében akár még a legambiciózusabb terveidet is könnyedén megcélozhatod, különösen akkor, ha magabiztosan lépsz fel és megszüntetsz egy akadályt, melyet valaki az utadba állít és így igyekszik kiszorítani téged a pályáról. Néha muszáj keményebben is fellépni, mert van, aki csak az erőből ért. >>> Itt a nyaralók horoszkópja

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.