Heti horoszkóp 2019. augusztus 26. – szeptember 1. – Új utakon járva

Horoszkóp minden hétre

2019.08.24. 17:40

A Bika számára ez a hét komoly érzelmek terepe lehet, a Mérlegnek ügyelnie kell, hogy helyesen ítéljen meg valakit. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmas változásokkal teli lehet, melyek a pénzügyekkel és a magánéleteddel is kapcsolatosak lesznek. Ezekben a napokban esélyes lehet egy új kapcsolat kialakulása is, amely eredményezhet valamilyen extra pénzügyi lehetőséget, de akár egy kis plusz romantikát is hozhat az életedbe.

A hét második felében ragyogsz kívül és belül, amit mások is észre fognak venni, de nem csak dicséretet, hanem valakitől néhány gonoszkodó megjegyzést is begyűjthetsz. Ne aggódj, innen tudod majd, hogy jó úton jársz. Dolgozz azon, hogy tovább erősítsd az önbizalmadat azzal, hogy kívül és belül törekedsz a dinamikára, a mozgásra és az egészséges étkezésre. A hét vége romantikája pedig valószínűleg felteszi a koronát erre a remek hétre. >>> Öt csillagjegy, akire gazdagság várhat

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében új lehetőségek jelennek meg előtted, melyek segítségével tapasztalatot gyűjthetsz és lehetőséget kaphatsz arra, hogy új, egyéni módon fejezd ki magadat. Ha valamilyen új dologba fogsz, légy merész és akár formabontó, ne félj alkalmazni az új ötleteidet. Itt az ideje, hogy valami olyan történjen veled, ami kimozdítja az életedet a megszokott mederből.

A hét második fele a komoly érzelmek terepe lehet számodra. Erősödhet az elkötelezettséged partnered irányába, de arra is van esély, hogy egy új kapcsolat hoz számodra olyan érzelmeket, melyek ereje nagyobb lesz, mint amelyre fel vagy készülve. Ezekben a napokban kiemelt fontosságú lehet számodra a döntéseid során az életkorod. >>> Öt csillagjegy, akire gazdagság várhat

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.