Napi horoszkóp 2019. szeptember 22. – Vedd a kezedbe a dolgokat

Horoszkóp minden napra

2019.09.22. 03:46

Mérleg – napi horoszkóp

Ma körülötted nagy esélye van annak, hogy egy hatalmi harc veszekedést vált ki, amely talán a családi kapcsolataidra is hatással lesz. Ha teheted, maradj ki az ilyesmiből és próbáld a szeretteidet is távol tartani. Vannak dolgok, amelyeket nem szabad beengedni a személyes terünkbe és minden bizonnyal ez az ügy is ilyen. >>> Már itt a friss jövő heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy ideges nyugtalanság lehet rajtad úrrá és arról fantáziálhatsz, hogy mindent otthagyva, egy távoli földrészen próbálsz új életet kezdeni. Ez az elvágyódás, hidd el, mindenkiben megvan valamilyen mértékben olykor. Azért ha egy nagy utazás nem is, a valamivel kisebb lehetősége előtted áll, ha veszed a bátorságot és elfogadsz ma egy kedvező ajánlatot. >>> Már itt a friss jövő heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy valaki, kihasználva a jó szívedet, kölcsönt kér tőled és neked nagyon nehezedre esik majd nemet mondani neki. Ha úgy érzed, hogy segítenél az illetőnek és megteheted, inkább adj neki valamit véglegesen, ne terheld meg a kapcsolatotokat egy kölcsönügylettel. Ha viszont nem szeretnél ilyesmibe bonyolódni, mondj nyugodtan nemet. Jobb ma egy kis kellemetlenség, mint később egy sokkal nagyobb. >>> Már itt a friss jövő heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.