Heti horoszkóp 2019. november 11. – november 17. – Amikor oda kell tenni magadat

Horoszkóp minden hétre

2019.11.09. 17:40

Az Oroszlánnak most lehet, hogy el kell köteleződnie valami mellett, a Nyilasban erős lehet most a siker utáni vágy. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét elején egy olyan dologba fognál bele, amely részedről némi bátorságot és talán egy kis kockázatvállalási hajlandóságot is igényel. Ez az időszak kedvez az új projekteknek számodra, de nem szabad azért megfeledkezned arról sem, hogy az új nem mindig jobb is. Van, amikor végül érdemes a jól bevált dolgokat használni.

 A hét második felében egy személyes dologban sikert érhetsz el, ami főleg a magánkapcsolataidat érinti. Talán most kiderül, hogy egy számodra fontos kérdésben neked volt igazad, de az is lehet, hogy sikerül az akaratodat érvényesítened valakikkel szemben. Mindezt pedig megfűszerezheti, hogy valaki most kifejezetten vonzónak talál téged és mindezt egyértelműen jelzi is. >>> Friss kvízeink is megérkeztek

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében erőteljesebb hatást tudsz gyakorolni mind a saját életedre, mind pedig a környezetedre. ha valamit el szeretnél érni, vagy valakinek a véleményét szeretnéd megváltoztatni, most jött el az idő, hogy megpróbáld. Ha pedig a munkahelyeden érnél el magasabb pozíciót, vagy több fizetést, az ajtó nyitva áll előtted. Csak be kell lépned rajta.

A hét második felében egy személyes problémát kell megoldanod, amely főleg a magánéleteddel lehet kapcsolatos. Valaki ugyanis a te területedre téved és olyasmire fáj a foga, amely a tiéd, vagy olyan területen próbálkozik tevékenykedni, amelyre te úgy gondolsz, mint a sajátodra. Légy finom, de egyértelmű, amikor jelzed számára a határokat. >>> Friss kvízeink is megérkeztek

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.