Napi horoszkóp 2019. november 22. – Átlátni a szitán

Horoszkóp minden napra

2019.11.22. 03:41

A Szűz arra készüljön, hogy terveket fog módosítani, a Bak vigyázzon arra, kinek szavaz bizalmat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy egy kisebb-nagyobb csalódáson mész keresztül, mivel valaki nem úgy reagál egy kérésedre, mint ahogyan te az elvárnád. Ha mindez nem az első eset, akkor el kellene gondolkodnod azon, hogy van-e esély arra, hogy az illető megváltoztatja a viselkedését valaha is. Ha pedig a logikus válasz az, hogy nem, akkor már csak egy kérdés marad: Ez így megfelel neked? >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Bika – napi horoszkóp

Ma egy kis rendrakás, vagy átrendezés a feladatod, ami lehet annyi is, hogy végre rendszerezed a dolgokat az íróasztalon, de az is lehet, hogy az otthonodat variálod át egy kissé. Bármi is lesz, előkerülhetnek emlékek, vagy olyan tárgyak, melyekről eszedbe jut egy-egy történet. Ha pedig ezekkel kapcsolatban egy személy is felmerül benned, talán itt az ideje, hogy felemeld a telefont és tárcsázz. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma remek alkalmad lesz, hogy megismerkedj valamivel, ami mindig is érdekelt, de sohasem kerítettél sort rá. Mindez pedig nem csak új ismereteket, hanem új ismeretségeket is hozhat, melynek során kialakulhat valakivel egy erős kötődés is. Lehet, hogy ez egy mély barátság kezdete lesz, de az is lehet, hogy valami egészen más. Izgalmas időszakod jön, az már biztos. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.