Heti horoszkóp 2019. december 9. – december 15. – Felgyülemlő feszültségek

Horoszkóp minden hétre

2019.12.07. 17:04

A Bikára egy kellemes meglepetés és egy lehetőség vár, a Mérleg egy kapcsolata hullámvölgyön mehet keresztül. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy sor olyan részfeladatra kellene koncentrálnod, amely bár nem kapcsolódik közvetlenül a középtávú terveidhez, mégis elengedhetetlenül fontosak a zavartalan életed szempontjából. Igyekezz hát koncentrálni ezekben a napokban, nehogy egy apró hiba miatt végül elcsússzon minden körülötted. Különösen arra ügyelj, hogy ne vállalj teljesíthetetlen dolgokat, neked is csak 24 órából áll egy nap.

A hét második felében egy váratlan érzés törhet rád, amikor megmagyarázhatatlan vonzalmat érzel valaki iránt, akire mindeddig csakis neutrális módon tekintettél. Ez a vonzalom talán kölcsönös, de nem biztos, hogy a hely és az idő most a legalkalmasabb arra, hogy tovább bonyolítsd a magánéleted néha talán amúgy is kusza fonalát. Azért ne zárd még le magadban a dolgot, ki tudja, mit hoz a jövő! >>> Hat csillagjegy, amelyre új kezdet várhat 2020-ban

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy találkozón, vagy megbeszélésen a vártnál is jobban alakulhatnak a dolgaid és azt érzed, hogy a személyed, vagy az elképzeléseid, gondolataid nagyon kedvező fogadtatásra találnak. Igyekezd ezeket a kedvező tendenciákat a magad hasznára fordítani és kihasználni a lehetőséget, hogy előbbre lépj, vagy jobb pozíciót harcolj ki magadnak.

A hét második felében egy kellemes meglepetés vár rád, még hozzá olyan, amely egy kedvező lehetőséget is megcsillant előtted. Ahhoz azonban, hogy mindezt ki is tudd használni, a szokásosnál nagyobb rugalmasságra lesz szükség és nem csak tőled, hanem a környezeted részéről is. Ez utóbbi már keményebb dió lesz. >>> Hat csillagjegy, amelyre új kezdet várhat 2020-ban

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.