Napi horoszkóp 2019. december 16. – Szárnyaló képzelet

Horoszkóp minden napra

2019.12.16. 03:37

Rák – napi horoszkóp

Egy kapcsolat, legyen az üzleti, baráti, vagy éppen szerelmi, tartósan nem lehet egyoldalú. Ha úgy érzed egy viszonyodról, hogy csakis te vagy, aki ezért hajlandó tenni, áldozni, akkor érdemes elgondolkodnod arról, hogy miért van ez, így és hogy meddig lehet ezt még így csinálnod. Így végül ugyanis csak a másik fél marad, te pedig eltűnsz, mintha sosem léteztél volna. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Lehet, hogy nagy előrelépés után vagy, eredményt értél el és a munkádat, sikereidet is elismeri a környezeted, te pedig valahogy nem igazán tudsz örülni mindennek. Lehet, hogy túl sok erődet emésztette fel a siker és talán egy kissé kiégtél? Elképzelhető, hogy így van. Vonulj el pár napra, amikor csakis önmagaddal foglalkozol, építsd újra magadat és helyükre kerülnek benned az értékek is egyből. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma értékes információt szerezhetsz olyan valakitől, aki nem áll túl közel hozzád személyesen, de talán fizikailag is távol van. Fontold meg, hogy kezdj valamit ezzel, járj utána, gondolkodj róla, mert könnyen lehet, hogy ez a dolog többet rejt, mint amit ma még belelátsz. Tarts pihenőt a napi rohanásban és engedd szabadjára egy kicsit a fantáziádat! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.