Napi horoszkóp 2019. december 17. – Izgalom és felfedezés

Horoszkóp minden napra

2019.12.17. 03:45

Az Oroszlán ne erőltesse azt, ami nem megy, a Halak ne vegyen túl komolyan egy sértést. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma eljöhet a pillanat és lépned kell abban az ügyben, melyet már jó ideje halogatsz és mindig találtál valami kifogást, hogy miért is nem időszerű meglépned. Ma viszont elfogynak az érvek, eljön az idő és lesz, ami lesz, bele kell vágnod a dologba. Utóbb te magad sem fogod érteni, miért is vártál ezzel eddig. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ha valamit nem szeretnénk még lezárni, elengedni, mindig találunk indokot rá, hogy húzzuk az időt. Találunk apró részleteket, melyek még nem tökéletesek, indokot arra, hogy még ne legyen vége, ne mondhassuk azt, hogy készen van. Pedig felesleges aggódni jelentéktelen dolgok miatt. Határozd el ma magadat, engedd ki a kezeid közül azt, amit kell és zárd le az életed e fejezetét végre. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma sokkal közlékenyebb lehetsz az átlagosnál és néha talán te magad is úgy érzed, hogy amit teszel, annak egy része üres fecsegés. Még ha így is van, a környezeted örülni fog annak, ha megnyílsz, hiszen nem az a jellemző rád, hogy az életed minden apró részletéről beszámolsz. Most viszont jó a kedved, mert egy eredményes időszakon vagy túl. Légy is büszke erre! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.