Napi horoszkóp 2019. december 18. – Kísértések

Horoszkóp minden napra

2019.12.18. 03:38

A Bika ma ügyeljen arra, hogy ne mérgesedjen el egy viszony, a Nyilas vigyázzon, amikor el akarják téríteni. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valakivel kapcsolatban azt érezheted, hogy bármit teszel, vagy mondasz, az illetőnek nem felel meg, nem lehet a kedvére tenni. Ha így van, nem is kellene erőltetned. Nem a te felelősséged, hogy mindenkit boldoggá tegyél. Törődj a magad dolgával és várd meg, amíg változik a hangulat körülötted. >>> Itt a friss pénzügyi horoszkóp a 2020. évre!

Bika – napi horoszkóp

Ha valakivel feszült viszony alakul ki ma, ne zárj le mindent, ne égesd fel a hidat közöttetek. Hagyj egy kiskaput, melyen át, ha meggondolja magát, visszatérhettek a normál kerékvágásba. Ezen felül azonban ne vesztegess több időt a kérdésre. Bízz önmagadban és abban, hogy az idő sok mindenre gyógyír. >>> Itt a friss pénzügyi horoszkóp a 2020. évre!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma igyekezd megőrizned az egyensúlyodat és a belső harmóniádat még feszült körülmények között is. Ne menj bele aktívan a vitákba és ne hagyd, hogy az érzelmeid eluralkodjanak rajtad. Abban a hangulatban, amely ma körülvesz, csak egy szikra kell és kész is a robbanás. Ne te legyél ez a szikra. >>> Itt a friss pénzügyi horoszkóp a 2020. évre!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.