Hirdetés

Bunga-Bunga Ruby és minibotrány a Bécsi Operabálon

2011.03.04. 18:47

A 18 éves táncosnő - aki a Berlusconi-botrány kapcsán lett világhírű – elég jól lenyúlta a show-t a császárváros tradicionális rendezvényén.

Ruby a bécsi operabálon

Richard Lugner az öreg osztrák milliárdos tudja a dolgát. A 18 éves táncosnő - aki a Berlusconi-botrány kapcsán lett világhírű – elég jól lenyúlta a show-t a császárváros tradicionális rendezvényén, mely csütörtök este zajlott.

Mikor szerdán, egy nappal az operabál előtt Bécsben jártunk, a reptéren ingyenesen osztogatott Heute napilap címoldala így nézett ki:

Bunga Bunga Ruby

Mindez azt jelentette, hogy az Richard Lugner az osztrák milliárdos megint jól belekakaózott a ventillátorba. És még hol volt a bál!

Az öreg fenegyereknek a korábbi években is sikerült meglepnie a finom osztrák úri népet olyan hölgyvendégekkel, mint Paris Hilton vagy a Spice Girls-énekes Geri Halliwell, de idei kiválasztottja, a 18 éves Karima el-Mahroug, ismertebb nevén Ruby már sokaknál kicsapta a biztosítékot.

A táncosnő ugyanis azzal írta be magát a politikatörténetbe, hogy állítólag Berlusconi olasz miniszterelnök egy „bunga-bunga party”keretében fizetett a neki a légyottért. Az ügynek nemcsak politikai, de jogi pikantériája is van, hiszen Ruby akkor még kiskorú volt.

Ruby a bécsi operabálon
Ruby feltalálta magát az eseményen - Fotó: Spiegel

Bár nem ismerjük az olasz politikai és igazságszolgáltatási viszonyokat, de nem tartjuk kizártnak, hogy a jövőben Berlusconi karrierje rá is mehet a bunga-bunga partyra és Ruby fekete szemeire.

Mindenesetre a mai Spiegel arról számol be, hogy a leányzó báli megjelenésén nemcsak a bécsi „high society” húzták fel az orrát.

Az esemény főszervezője Desirée Treichl-Stürgkh lazán „prostituált”-nak titulálta a táncosnőt, és azzal fenyegetőzött, hogy Lugnert eltiltja az eseménytől, az osztrák közszolgálati tv operatőreit meg arra utasították, hogy igyekezzenek a kamerák látószögéből kiiktatni a lányt.

Csak hát mindenki rá lett volna kíváncsi.

Mindez a legkevésbé sem zavarta Rubyt. A lány láthatóan roppantul élvezte, hogy a figyelem központjában van. „Keringőzni nem tudok” – mondta az újságíróknak, majd mosolyogva hozzátette: „csak a hastáncot ismerem”.

A Spiegel képgalériája Ruby bécsi jelenéséről