Hirdetés

Csütörtökön kerüljük el Csornát

2014.08.06. 16:01

Hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt 2014. augusztus 7-én a 85-ös főút Csorna város nyugati körforgalmának burkolatát javítja, emiatt a közlekedők jelentős torlódásokra számíthatnak csütörtökön – közölte lapunkkal a cég.

A munkálatok ideje alatt rendőri forgalomirányítás mellett haladhat majd a forgalom. Ezen idő alatt részleges forgalomterelést végeznek a szakemberek a gépjármű kategóriák szétválasztásával. A részleges terelés a Csornáról Szombathelyre irányuló forgalmat érinti. A javítás a gyalogos és kerékpáros forgalmat ugyanakkor nem korlátozza majd.

A közlekedők Csorna ipari útján haladhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. dolgozóinak forgalomirányítása mellett a gördülékenyebb áthaladás érdekében. A munkavégzés ideje alatt 30 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben a munkaterületnél, a terelő utat útirányjelző táblákkal jelölik.

A munkálatok Győr-Moson-Sopron megye egyik legforgalmasabb útvonalát érintik, amelyen jelentős az átmenő nehézgépjármű forgalom, így várhatóan jelentős torlódások és fennakadások alakulhatnak ki.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy kövessék a kihelyezett táblák iránymutatásait, ne a GPS készülékek által jelzett útvonalakon haladjanak. Az autóbusz közlekedést igénybevevők is hosszabb menetidővel számolhatnak, ezért érdemesebb a megszokottnál korábban elindulniuk, aki teheti, kerülje el a korlátozással érintett körforgalmat.