Megtaláltuk az első londoni Norbi Update-üzletet

2015.01.19. 20:50

A brit Guardian tavaly októberben közölte: a Norbi-féle „Update 1” étellánc első tagja London Walthamstow kerületében nyílik majd az országban. Nos, így is lett. Lapunk londoni kapcsolata ma este küldte ezt a fotót, amelyen a már megnyílott üzlet látható Walthamstow High Street nevű bevásárló utcáján. A brit Norbi-láncot Andre Agassi teniszlegenda arcával és imidzsével igyekeznek eladni. A Guardian azt írja, a Londonban nemsokára négy másik Update 1 nyílik, és a cél az, hogy öt éven belül több mint félszáz üzlet nyíljon Nagy-Britanniában. Norbi nem kispályázik.

Megtaláltuk az első londoni Norbi Update-üzletet

A brit Guardian tavaly októberben közölte: a Norbi-féle „Update 1” étellánc első tagja London Walthamstow kerületében nyílik majd az országban.

Nos, így is lett.

Lapunk londoni kapcsolata ma este küldte ezt a fotót, amelyen a már megnyílott üzlet látható Walthamstow High Street nevű bevásárló utcáján.

A brit Norbi-láncot Andre Agassi teniszlegenda arcával és imidzsével igyekeznek eladni.

A Guardian azt írja, a Londonban nemsokára négy másik Update 1 nyílik, és a cél az, hogy öt éven belül több mint félszáz üzlet nyíljon Nagy-Britanniában.

Norbi nem kispályázik.