Hirdetés

Hirdetés

Egészség

Már az állatok is egyre kövérebbek

2010.11.25

Az ipari országokban élő emberek az elmúlt évek folyamán egyre nagyobb mértékben híznak el. Ez a hanyag és egészségtelen étkezési szokások valamint a mozgáshiány számlájára írható - gondolták eddig. Amerikai kutatók azonban úgy vélik, a jelenség oka többrétű.

Ne tartsunk vitaminokat és táplálék-kiegészítőket a konyhában és a fürdőben!

2010.03.14

A lakás nedves levegőjű helyiségeiben tárolt vitaminok és táplálék-kiegészítők rövid idő alatt tönkremehetnek, és akkor hiába szedjük őket: a remélt gyógyhatás nem érvényesül.

Most már Mexikó a legelhízottabb: a felnőttek 70 százaléka túlsúlyos

2010.01.26

Megelőzve a korábbi listavezető Egyesült Államokat, Mexikó vezeti a legtöbb túlsúlyos felnőttet és gyereket számláló országok listáját - jelentette be Felipe Carderón elnök.

Étkezési tippek - Akkor most ezt is ehetem?

2007.09.15

Kedves olvasó, amit az alábbiakba olvashat, az nem egy újabb divatos fogyókúraprogram. Az egészségről van szó, arról, hogy egy kis odafigyeléssel miként változtathatunk életmódunkon. És aki túlsúlyos, az mellékesen fogyni is fog. Egy topszakács tanácsai.

Bioélelmiszert egyen, aki biztosra akar menni

2006.11.13

Főként azoknál az élelmiszereknél kell vigyázni, amelyek az Egyesült Államokból, Kanadából, Dél-Amerikából, főleg Brazíliából és Argentínából származó összetevőket tartalmaznak.

.