Lúdbőröztető az új Star Wars előzetes (videó)

2015.04.16. 21:28

A Csillagok háborúja (Star Wars) sorozat rajongói számára minden hírmorzsa értékes, ami az idén decemberben mozikba kerülő 7. résszel kapcsolatos. A mai nap azonban nem morzsa, hanem egy komplett előétel jelent meg az interneten, a film második előzetese formájában. Az első, inkább csak hangulatokat közlő filmelőzetes után ez a második már igencsak komoly, és ami ennél is fontosabb, úgy tűnik, elnyerte a rajongók tetszését, akik korábban nem hullattak örömkönnyeket, amikor kiderült, a Disney forgatja le az új epizódot. Már a szűk kétperces beharangozó első másodperceiben felcsendülő dallam könnyeket csak a rajongók szemébe, melyek aztán bőséggel áradnak majd az utolsó mikrojelenet után, ahol a megöregedett Han Solon jelentőségteljesen azt mondja Csubakkának, hogy „Chewie, we are home.” (Csubi, otthon vagyunk.) A többi magáért beszél, azzal együtt, hogy úgy tűnik, a narrátor maga Luke Skywalker, aki talán gyermekének adja át a stafétát és az erőről való tudnivalókat.

Lúdbőröztető az új Star Wars előzetes (videó)

A Csillagok háborúja (Star Wars) sorozat rajongói számára minden hírmorzsa értékes, ami az idén decemberben mozikba kerülő 7. résszel kapcsolatos.

A mai nap azonban nem morzsa, hanem egy komplett előétel jelent meg az interneten, a film második előzetese formájában.

Az első, inkább csak hangulatokat közlő filmelőzetes után ez a második már igencsak komoly, és ami ennél is fontosabb, úgy tűnik, elnyerte a rajongók tetszését, akik korábban nem hullattak örömkönnyeket, amikor kiderült, a Disney forgatja le az új epizódot.

Már a szűk kétperces beharangozó első másodperceiben felcsendülő dallam könnyeket csak a rajongók szemébe, melyek aztán bőséggel áradnak majd az utolsó mikrojelenet után, ahol a megöregedett Han Solon jelentőségteljesen azt mondja Csubakkának, hogy „Chewie, we are home.” (Csubi, otthon vagyunk.)

A többi magáért beszél, azzal együtt, hogy úgy tűnik, a narrátor maga Luke Skywalker, aki talán gyermekének adja át a stafétát és az erőről való tudnivalókat.

.