Otthon kapott ki a DVSC a Haladástól

2016.08.17. 20:16

A szombathelyiek elvitték a három pontot.

A DVSC hazai pályán 1-0-ra kikapott a Haladás együttesétől a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szerdai játéknapján.

OTP Bank Liga, 6. forduló: Debreceni VSC-Swietelsky Haladás 0-1 (0-0)

Nagyerdei Stadion, 2400 néző, v.: Erdős     

gólszerző: Williams (60.)     

sárga lap: Németh (58.), Kovács L. (72.), Sjoerd (86.)

Fotó: cívishír.hu/Ásztai Csaba

DVSC: Danilovics - Kuti, Brkovics, Mészáros N., Korhut - Djelmic (Bereczki, 65.), Varga J., Jovanovic (Ferenczi, 79.), Horváth Zs. - Kulcsár, Tisza (Castillion, 65.)

Haladás: Rózsa - Polgár, Wils, Hegedűs, Bosnjak - Kovács L., Iszlai, Rácz (Gaál, 54.) - Németh, Williams (Sjoerd, 67.), Halmosi (Tóth M., 90.)

Lendületesen kezdte a mérkőzést a DVSC, amely az első harminc percben több helyzetet is kialakított, de a legnagyobb lehetőségeket is kihagyta. Az utolsó negyedórára aztán rákapcsolt a vendég Haladás, és néhány ígéretes támadás végén rá is ijesztett a hazai védelemre, gólt azonban a szombathelyiek sem tudtak szerezni.     

A második játékrészben negyedóra elteltével megszerezte a vezetést a vendéggárda. A folytatásban a DVSC nagyobb sebességre kapcsolt, ám egy-két távoli lövésen kívül komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani, így Mészöly Géza együttese elvitte a három pontot a Nagyerdei Stadionból. 

.