Az ünnepi készülődést veszekedés is tarkíthatja - napi horoszkóp december 21.

2016.12.21. 07:58

Család, feltöltődés, pihenés vár mindenkire. De vigyázni kell, mert vita is lóg a levegőben.

Kos (március 21.-április 20.)
A Hold negatív hatását kimondottan rosszul viseli, mert fölösleges aggodalmaskodásra készteti. Pedig nem jellemző, hogy túlságosan nagy ügyet csinálna apró dolgokból. A hullámzó hangulatával nem tud mit kezdeni, mert nincs hozzászokva, hiszen csak nagy ritkán tapasztalja meg. Szerencsére igyekszik elfoglalni magát és nem másokat boldogít a szeszélyességével.

Bika (április 21.-május 20.)
Remekül dolgozik, tele van energiával, de nehezen viseli, hogy nem veheti át az irányítást. Pedig most kénytelen kiadni a kormányrudat a kezéből, mert a csoport érdeke ezt kívánja. Ebben az esetben nincs szükség vezér egyéniségre, se irányítóra, mert mindenkinek csak egy részfeladatot kell elvégeznie. Viszont az összhang nagyon fontos, mert így készülnek el időre.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Még a jég hátán is megél és ezzel a tulajdonságával könnyedén boldogul az életben. Könnyedén megbirkózik a sors hozta hírtelen változásokkal is. Valóban eddig így is volt, de most nem képes a magánéletében olyan könnyedén engedni, ahogyan eddig tette. Makacssága miatt szinte megfagy a levegő az otthonában, mert nem akar együttműködni másokkal.

Rák (június 22. – július 22.)
Szeretné megőrizni az információt, amit hallott, de fogadalmát nem képes betartani, így abból nem lesz semmi. Pedig komolyan megfogadta magának, hogy lakatot tesz a szájára és akármi történjék, akkor sem fog fecsegni. Sajnos ez minden erőfeszítése ellenére sem sikerül, mert először csak egy embernek mondja el, azután már úgyis mindegy jelszóval, mindenkinek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Boldog és kiegyensúlyozott, emiatt igyekszik az elégedettségét másokkal is megosztani. Nagyvonalúbb a kelleténél, ezért könnyen csalódás érheti, főleg, ha többet költ a kelleténél. Vigyázzon, hogy ne szoktassa rá az ismerőseit, de még a barátait sem, hogy mindig minden számlát kifizet mások helyett is. Engedje, hogy néha napján viszonozhassák nagylelkűségét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Igazán dicséret illeti, hogy még a legbonyolultabb szituációban is ura tud maradni a helyzetnek. Nem veszti el a fejét, hanem használja a józan eszét, ezért a nyugalmával könnyen képes leszereli a legindulatosabb ellenfelét is. Viszont a kedvesével szemben már közel sem ilyen kiegyensúlyozott, mert még a legkisebb hibáját is képes rögtön eltúlozni, felnagyítani.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Igaz, a párja vétkeivel egy hatalmas könyvet is meg lehetne tölteni, de ha ennyire elégedetlen vele, akkor miért ragaszkodik még hozzá? Bármennyire szeretné, ha idáig esze ágában sem volt megváltozni, akkor már nem is fog és az álma, hogy majd „megneveli”, csak hiú ábránd marad. Érdemes lenne elgondolkodnia azon, miért nem intett már búcsút neki.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Igyekszik minden helyzetben megőrizni a nyugalmát és csak a munkájára koncentrálni. Nagy munkabírású, és szinte a végkimerülésig képes dolgozni, de hibát követ el, ha másoktól is ugyanezt a tempót várja el. Inkább törekedjen az együttes munkára, és ha szükséges ne szégyelljen akár segítséget is kérni. Jó hangulatban gyorsabban elkészül a feladataival.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Könnyedén fejezi ki az érzéseit, és képes őszintén elmondani a vágyait. Függetlenül attól, hogy mennyire érzi jól magát a kapcsolatában, csak akkor kötelezze el magát véglegesen, ha valóban biztos a dolgában. Arra azonban ügyeljen, hogy ne a pillanatnyi vágyának engedjen vagy esetleg a rábeszélésnek, de a szabadságszeretetét is vegye figyelembe.

Bak (december 22. – január 20.)
Ambiciózus és becsvágyó, valamint rendkívül terhelhető, de azért ne essen túlzásba. Hatalmas belső erővel rendelkezik, de ennek ellenére fontos, hogy érezze, hogy hol a határ, mert az ön szervezete is sebezhető. Fogadja meg, hogy a közelgő ünnepek alatt nem foglalkozik semmivel, csak átadja magát a pihenésnek. Töltődjön fel a szerettei, és a családja körében.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Feltornyosulnak a teendői, de csak akkor tud végezni velük időre, ha mindent jó előre eltervez. Általában könnyedén megold minden feladatot, de ennek ellenére most mégis szüksége van a jó szervezőképességére is. Türelemmel sem állhat hadilábon, mert amennyiben kapkod, akkor sohasem ér a munkája végére. Sőt, ha hibázik, kezdhet mindent előről.

Halak (február 20. – március 20.)
Ne felejtse el hogy egy párkapcsolat nem egy verseny és nem egy harc, nem az számít, hogy ki lesz végül a győztes. A kölcsönös tiszteletet és a megbecsülést helyezze előtérbe, és arra törekedjék, hogy elfogadja olyannak a társát amilyen. Sajnos hosszabb ideig a Mars bolygó a Halak jegyében jár, emiatt az ünnepeket beárnyékolhatja a fölösleges vita és veszekedés.

.