Hirdetés

Az M1-es újabb szakaszán folytatják a felújításokat, burkolatjavításokat

Az M1-es újabb szakaszán folytatják a felújításokat, burkolatjavításokat

2018.05.03. 12:12

Most ezen a két helyen számíthat torlódásra, dugóra.

Hirdetés

Újabb helyszíneken kezdődtek felújítások, javítások szerdán az M1-es autópályán.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalának csaknem 5 kilométeres szakaszán, a 23-as és a 28-as kilométer között indultak burkolatfelújítási munkák.

Ezen szakaszon a zsámbéki pihenőhelyre továbbra is le lehet hajtani és a 26-os zsámbéki csomópontot is használhatják az autósok.

Szerdától, várhatóan május 15-ig, lokális és nagyfelületű javítások miatt kell korlátozásra számítani a Budapest felé vezető oldalon a 38-as és a 42-es kilométer között, ahol a külső és kapaszkodósávokat zárják le, a munkaterület mellett óránkénti 80 kilométeres sebességkorlátozás érvényes.

A korlátozások miatt jelentősebb torlódásokra kell számítani az autópályán, ezért a társaság azt tanácsolja a közlekedőknek, hogy utazás előtt tájékozódjanak a www.utinform.hu weboldalon vagy az Útinform szolgálatuknál, a 06-1-336-2400-as telefonszámon.

 Az M1-es autópályán a kormány 2017-es döntése alapján végeznek felújításokat. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 4,1 milliárd forintos belföldi forrásból mintegy 14 kilométernyi szakasz teljes körű felújítása történik meg. Az április elején az M0-s autóúti csomópontnál, a 16-os és a 19-es kilométer között megkezdődött munkálatok várhatóan június végéig tartanak.

.