Hétfőn kezdődik a Fiatal Vállalkozók Hete

MTI

2022.11.19. 13:11

Az érdeklődők az üzleti tanácsok mellett a karrierépítéshez, az otthonteremtéshez, a pénzügyeik kezeléséhez, az ötleteik megvédéséhez is kaphatnak segítséget.

Hétfőn kezdődik Budapesten, Győrben, Miskolcon, Nyíregyházán és Zalaegerszegen a Fiatal Vállalkozók Hete - közölték a szervezők az MTI-vel.

A résztvevők sikeres magyar vállalkozásoktól tudhatják meg, hogyan lehet a bizonytalan gazdasági környezetben lehetőségekre lelni. A visszajelzések szerint a fiatalok körében ez a legfontosabb kérdés, a legtöbben azt szeretnék tudni, hogyan lehetnek sikeresek a nehézségek ellenére is - indokolták a programkínálatot. Az érdeklődők az üzleti tanácsok mellett a karrierépítéshez, az otthonteremtéshez, a pénzügyeik kezeléséhez, az ötleteik megvédéséhez is kaphatnak segítséget - tették hozzá.     

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) alapító elnöke szerint a válságtól nem szabad megijedni, hiszen az ilyen helyzetek lehetőségeket is tartogatnak. Kovács Patrik úgy véli, hogy a tájékozottság, a kapcsolatok építése, a sikeres példák megismerése egyaránt segíthet, az eseményt ezért is szervezték meg - olvasható a közleményben.

A Fiatal Vállalkozók Hetének zárásaként pénteken átadják a legsikeresebb fiatal vállalkozónak járó díjat, az Év Fiatal Vállalkozója 2022 kitüntetést. A 15. alkalommal megrendezett programsorozatra ingyenesen lehet regisztrálni a fiatalvallalkozokhete.hu oldalon.

.