Hirdetés

Halálos robbanás a szombathelyi Zanati úton

2012.04.02. 07:19

Megindult a forgalom. Információink szerint egy ismert helyi vállalkozó az áldozat.

Hirdetés

Fotó: Tánczos Mihány (MTI)

Három gázpalack robbant fel Szombathelyen abban a furgonban, amelyben bennégett sofőrje hétfő hajnalban; az esettel kapcsolatban idegenkezűség gyanúja nem merült fel - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

 A forgalmat hétfőn reggel  elterelték, munkatársunk beszámolója szerint elképesztő volt a torlódás reggel a környéken.

Fotó: Tánczos Mihány (MTI)

Időközben a roncsokat a rendőrség elszállította, így ismét megindult a forgalom.

Információink szerint egy ismert helyi vállalkozó az áldozat.

Fotó: Tánczos Mihány (MTI)

A Vas megyei rendőrség hétfőn délelőtt az alábbi sajtóközleményt adta ki az üggyel kapcsolatosan:

A rendőrjárőrök ma a hajnali órában szolgálatteljesítés közben észlelték, hogy Szombathely belterületén, a Zanati úti aluljáróban egy kistehergépkocsi ég. A rendőrök, miután meggyőződtek róla, hogy a járműben egy férfi tartózkodik, igyekeztek kimenteni őt a zárt, égő gépkocsiból, de a lángok miatt a Tűzoltóság segítségét kellett igénybe venni. A tűz eloltását követően a járműben három gázpalackot találtak és megállapították, hogy a kistehergépkocsiban lévő személy életét vesztette. A helyszíni szemle során összegyűjtött információk alapján az esettel kapcsolatban idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ezért a Rendőrség közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Az MTI úgy tudja,  a vasúti hidat a vasúttársaság szakemberei vizsgálják, hogy a robbanás miatt keletkezett-e abban valamilyen károsodás.

Fotó: Tánczos Mihány (MTI)

.