15 éves garázdák Szombathelyen, garázdaság Gersekaráton

2017.01.24. 09:12

Három hétfői eset.

A Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a két fiatalt, akik az intézkedést megelőzően hangoskodtak és szelektív hulladékgyűjtő konténereket rúgtak fel az egyik megyeszékhelyi parkolóban. A 15 éves fiúkat a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A rendőrök a Vasvári Rendőrkapitányságra előállították azt a két gersekaráti lakost, akikkel szemben a Szombathelyi Járásbíróság – garázdaság vétség elkövetése miatt – elfogatóparancsot adott ki. A 35 éves és a 39 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Egy, ugyancsak gersekatáti férfivel szemben kellett intézkedni: férfi a Vasvári Rendőrkapitányságra történő előállítását megelőzően – előzetes szóváltást követően – Gersekaráton megütött egy helyi lakost és megrongálta lakóháza ablakának redőnyét is. A nyomozók a 38 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Forrás: police.hu

.