Elsodortak egy biciklist, hídpillérnek ütközött egy motoros Vas megyében

2017.05.27. 09:04

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy könnyű és kettő súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. A rendőröknek további nyolc, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

A police.hu-n szombat reggel megjelent híradás szerint egy 64 éves kőszegi lakos személygépkocsival közlekedett Szombathelyen, amikor a 11-es Huszár úton kialakított körforgalomban elsodort egy, a kijelölt kerékpárúton haladó biciklist. Az ütközés következtében a kerékpáros az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Illusztráció. Fotó: police.hu

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Csipkerek belterületén. Egy 37 éves jákfai férfi motorral közlekedett a Rákóczi Ferenc utcában, amikor haladása során elvesztette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba csapódva egy kapubejáró hídpillérének ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a motoros súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban.

.