Napi horoszkóp 2020. március 25. – Szárnyaló képzelettel

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.25. 03:35

Az Ikrek ma befelé figyeljen, a Nyilas ne vegyen túl komolyan egy álmot. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma kissé misztikus hangulatban lehetsz és a szokottnál fogékonyabban reagálhatsz minden olyan hírre, amelynek köze lehet a spiritualitáshoz, vagy esetleg a mágiához. Ha ezzel kapcsolatban ötleteid, elképzeléseid, netán látomásaid lennének, jegyezd fel őket, mert ezek ugyanolyan fontos jelzéseket, kapaszkodókat tartalmazhatnak számodra, mint az álmok. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma a képzelőerőd teljes hatásfokon működik, ami jól jöhet, ha valamilyen kreatív munkát szeretnél végezni, de gondban lehetsz tőle, ha nem adsz számára feladatot. Ekkor ugyanis úgy viselkedhet, mint egy elszabadult hajóágyú és képes leszel kitalálni mindenfélét, amelynek valódi alapja nincs. Igyekezz kordában tartani és maradj két lábbal a földön! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Igyekezz ma az energiáidat befelé és a közvetlen környezeted felé irányítani. Nem most van annak az ideje, hogy megváltsd a világot. Gondoskodj önmagadról és a szeretteidről, figyelj most elsősorban rájuk. Ott van most igazán szükség rád, ahol éppen vagy. Minden más ráér. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.