Napi horoszkóp 2020. április 12. – Lelki kapaszkodók

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.04.12. 03:38

A Kos hagyja, hogy ez a nap egy kicsit róla szóljon, a Mérleg óvakodjon a túlzásoktól. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy legtöbbször te is élvezed, hogy mások érdekében cselekszel, de ma eljöhet a nap, amikor egy kicsit eleged lesz abból, hogy mindig figyelembe vegyél valamit, ami nem a te érdeked. Legyen hát ez a nap, ami tényleg csakis rólad szól. Törődj most egy kicsit önmagaddal, pihenj, ha jólesik, olvass, mozogj, vagy éppen ne tegyél semmit, ha ahhoz van kedved. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Lehet, hogy az elmúlt időszakban kissé túlzásba vitted a másokkal való kapcsolattartást és már szinte fáj a szemed a sok elolvasott hírtől, üzenettől, levéltől. Mi lenne, ha csak ma egy kis időre kihúznád a dugót és nem vennél tudomást a körülötted zajló eseményekről? Egy pár óra csak önmagaddal, a gondolataiddal. Meditálj, lazíts és tisztítsd ki az agyadat! >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Olyan az agyad, mint egy szivacs és minden információt magába gyűjt, igyekszik feldolgozni. Nagyon valószínű azonban, hogy ennek a sok mindennek csak egy része olyan, mellyel valóban érdemes foglalkoznod. A kérdés az, hogy ki és milyen alapon válogatja szét? Végezz előszűrést te! Légy eleve gyanakvó például, ha valami túlságosan nagy szenzációt sejtet. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.