Napi horoszkóp 2020. május 15. – Válasz egy kérdésedre

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.05.15. 03:37

Rák – napi horoszkóp

Ma egy idegesítő, kellemetlen emberrel kerülhetsz kapcsolatba, azzal a fajtával, akinek semmi és senki nem elég jó és ennek állandóan hangot is ad. Talán nehezen tudod megállni, hogy ne akassz vele tengelyt, de hidd el, nem érdemes. Ő biztosan nem fog megváltozni, így neked kell. Például azzal, hogy figyelmen kívül hagyod a megjegyzéseit. Hidd el, neki ennél nagyobb büntetés nem is kell. >>> Itt a heti horoszkóp is.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma egy félreértés adódhat körülötted, mely téged is érinthet és ideális alkalmat teremthet arra, hogy valaki kihasználja az alkalmat egy ellened irányuló támadásra. Ha így történik, tisztázd a dolgokat mielőbb és nézd az események jó oldalát. Most legalább tudod, hogy az illetővel hányadán álltok. >>> Itt a heti horoszkóp is.

Szűz – napi horoszkóp

Ma valakiről, akivel szemben eleinte fenntartásaid voltak, kiderülhet, hogy a szándékai valójában tisztességesek és számodra hasznosak is. Add hát meg neki a bizalmat, melyet kiérdemelt és engedd, hogy közelebb kerüljön hozzád, ha akar. Értékes barátot, vagy társat kaphatsz a személyében. >>> Itt a heti horoszkóp is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.