Horoszkóp percek - Négy csillagjegy, akinek nagyot változik az élete 2021. év elején

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.12.23. 16:02

Egy új évkezdet mindig nagyon izgalmas esemény és ekkor szinte mindenki azt latolgatja, vajon mit hoz számomra az újesztendő?

Ilyenkor az optimizmus keveredik a reménységgel szinte mindenkinél, és jó az esély arra, hogy mindennek alapja is van. Négy csillagjegynél azonban repülőrajtot vehet az év eleje. Persze nemcsak nekik lehet remek időszak ez, de az előny most náluk van.

Nem szabad elfelejteni azonban, hogy a csillagok, bár támogathatnak bennünket, a sorsunk kovácsai mégiscsak mi vagyunk. Várhatjuk a csodát, ha mi magunk nem teszünk az érdekében. Mint amikor valaki nagy szerencsére vágyik, de még egy lottószelvényt sem vesz ennek érdekében.

Kos - szenvedélyes évkezdet

Nálad aztán igazán nagy dérrel-dúrral köszönt be az újév! Mindjárt az elején ugyanis számíthatsz egy szenvedélyes, varázslatos érzelmekkel teli programra, vagy találkozásra, amely egy csapásra átalakíthatja az érzelmi életedet, mégpedig nagyon pozitív irányba. A munkád, vagy a pénzügyeid pedig úgy alakulhatnak, hogy utóbb visszaemlékezve azt mondod majd, ez volt számodra az új aranykor kezdete. Persze mindehhez te is kellesz, mert magától, csak úgy nem történik meg. Itt pedig az éves horoszkópod 2021-re

Skorpió - a vágyak és a változások ideje

Az éved elejét két szóval lehet igazán jellemezni, ezek pedig a szerelem és a siker. Most valami őrült vadság vehet rajtad erőt, mely olyasmire is rá tud most téged hangolni, miről előtte azt hitted, neked soha nem fog menni. Ami a munkádat, vagy a pénzügyeidet illeti, egy hirtelen ugrás vár rád, de csak akkor, ha készen állsz egy erőteljesebb változásra is ennek érdekében. Most minden azon múlik majd, mennyire ragaszkodsz a régi komfortzónádhoz. Itt pedig az éves horoszkópod 2021-re

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.