Éves horoszkóp 2021. – Egy igazán változatos év

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.12.14. 16:01

A Bika megél most jót és rosszat is, a Szűz új esélyt adhat önmagának és valaki másnak is. Éves horoszkóp a 2021-es évre.

Kos – éves horoszkóp 2021

Az év első harmadában eljön a boldogság és az optimizmus az életedbe. Egy kicsit minden könnyebbé, gördülékenyebbé válik és olyan lehetőségek is megnyílnak előtted, melyeket az utóbbi időben nélkülöznöd kellett. A pénzügyek területén is léphetsz egyet előre, de ehhez egy másik területen áldozatot kell majd hoznod. Mindez igaz lesz a magánéletedre is, melyben egyszerre jelentkezhetnek a pozitív és a negatív fejlemények, melyek végül aztán megnyugtató megoldást hoznak számodra egy régi feszültséget illetően is.

Az év közepén önfegyelemre és praktikus megközelítésre lehet szükséged, hogy egy bonyolulttá váló élethelyzetet megoldj és ebben szükséged lehet arra is, hogy támogatást kérj egy nálad idősebb, vagy tapasztaltabb személytől.  Ebben az időszakban az életed minden területén a hosszú távú gondolkodás jellemezzen, legyen bármekkora is a kísértés arra, hogy hamar túl legyél az életed egyik fontos próbáján, mely ekkor előtted áll. Magánéletedben számolnod kell egy kísértéssel is, amely talán az életed egyik legnehezebb döntési helyzetébe sodor bele majd.

Az év utolsó harmadában dinamikus időszak veszi kezdetét az életedben. Ekkor szinte ellenállás nélkül haladsz előre, ami azonban meggondolatlan lépésekre is késztethet. Ebben az időszakban erős ellentmondásba keveredik egymással az életedben múlt és jövő és hogy merre billenik el a mérleg nyelve, azt egy tisztességtelen ember veled szemben elkövetett cselekedete fogja eldönteni. A magánéletedet a bizalom és a kitartás kettőse jellemezheti, mely talán végleg megmutatja számodra, hogy a megfelelő ember van melletted a megfelelő helyen. >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

Bika – éves horoszkóp 2021

Az év első harmadában megerősödhet életedben a spiritualitás. Ebben az időszakban érzékenyebben lehetsz képes kötődni bizonyos emberekhez, fokozott empátiával bírsz és nagyobb teret kap a gondolataidban mások segítése, támogatása. Ebben az időszakban kerüld a túlzásokat, a pazarlást és a hirtelen, megalapozatlan döntéseket. Magánéletedet egy provokáció, vagy vita teheti izgalmassá, de belső erőddel, tisztességeddel minden ezzel kapcsolatos negatív energiát képes leszel kezelni.

Az év második harmadában nehézségeid támadhatnak egy célod elérésében, de türelemmel és újratervezéssel javíthatod az esélyeket a kedvező végkifejletre. Egy a pénzügyeidet is érintő területen valószínűleg veszteségeket leszel kénytelen elszenvedni, de a világmindenség mindig ügyel a helyes arányokra, így egy másik csatornán keresztül hamar helyre fog állni körülötted az egyensúly. Ebben az időszakban, a magánéletedben egy változás állhat be, mely előbb szorongást és egy választási kényszert, majd magasabb fokú tudatosságot hoz a mindennapjaidba.

Az év utolsó harmadában fordulóponthoz ér az életed, melynek során valamely területen kompromisszumra kényszerülsz és arra, hogy néhány dolgot újraértékelj. Egy nehéz időszak után azonban visszatér az önbizalom és a lelkesedés is beléd és az újonnan felépített alapokra végül az eddigieknél stabilabban építkezhetsz a jövőben. A magánéleted egy véglegesnek tűnő eseménnyel immár egy kijelölt pályán halad tovább és ezt a stabilitást valószínűleg már jó ideig, vagy talán soha sem veszélyeztetheti senki.  >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.