Heti horoszkóp 2021. január 25. – január 31. – Zavaró körülmények

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.01.23. 16:02

Az Oroszlán úgy érezheti, bűbáj hatása alatt áll, a Bak kénytelen lesz határozottan fellépni egy helyzetben. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a magánéletedet zavaró körülmények bonyolíthatják, ami adódhat félreértésből, féltékenységből is. Nem biztos azonban, hogy mindezeket egyszerűen tudod majd kezelni. Könnyen keveredhetsz ugyanis most olyan helyzetbe, amelyben valaki körülötted drámát csinál, majd durcásan távozik, te pedig ott maradsz egy feladvánnyal, egyedül.

A hét második felében több értelemben is gyarapodhatsz. Egy számodra fontos emberrel elmélyülhet a kapcsolatod és arra is komoly esély van, hogy a munkád eredményeként akár sokkal nagyobb bevételre tegyél szert, mint amelyre eredetileg számítottál. Bárhogyan is lesz, egy új, örömteli döntés lehetősége merülhet fel most. El kell döntened, mire fordítod majd az extra erőforrásokat. >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy hír, vagy információ arra inspirál, hogy egy kicsit elgondolkodj a körülötted lezajlott legutóbbi eseményekről. Ezekben a napokban talán néha magadba is fordulsz, hogy meditálj és átgondold, mi az, ami igazán fontos az életedben. Egy csábító ajánlat viszont könnyen levehet majd a lábadról és elterelheti a figyelmedet a negatívumokról.

A hét első fele végre harmóniát hoz az életedbe, melynek feltétele azonban, hogy megköss egy kisebb kompromisszumot, vagy gyakorolj gesztust valaki felé. Sokat segíthetsz a folyamaton, ha világosan kimondod, amit a másik hallani szeretne. Elképzelhető, hogy ezekben a napokban valaki átmeneti pénzzavarra hivatkozva kér tőled segítséget. Csak olyan összeget adj neki oda, amit nem fáj nagyon esetleg végleg elveszíteni. >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.