10 jel bizonyítja, hogy találkoztál a lelki társaddal

HoroszKopé

2021.02.21. 15:30

Felsorolunk tíz jelet, amiből következtethetsz arra, hogy a megfelelő békát csókolgatod-e éppen, vagy érdemes lenne újabbakat is letesztelned.

Aki szerelmet talál, általában azt is szeretné tudni, hogy az illető valóban a lelki társa-e. Sokan, sokfélét gondolnak arról, hogy létezik-e ilyesmi egyáltalán, hiszen annyira különbözőek vagyunk, különböző igényekkel és elvárásokkal, hogy talán a lelki társ létezése is valójában csak egy mítosz.

Talán az, de mi most felsorolunk tíz jelet, amiből következtethetsz arra, hogy a megfelelő békát csókolgatod-e éppen, vagy érdemes lenne újabbakat is letesztelned.

A tökéletes társ megkeresése persze időbe telik és talán soha nem pipálhatjuk ki a teljes listát, törekedni azonban érdemes lehet arra, hogy minél több pont mellett legyen zöld jelzés.

1. Félszavakból is megértitek egymást

Egy pillantás, egy összenézés és már tudjátok is, hogy a másik mire gondol. Ösztönösen ráéreztek egymás gondolataira és szinte egy másik, közös csatornán kommunikáltok egymással, mint a többi emberrel.

2. Nincs kétely

Ha megtaláltad a másik feledet, elfelejtheted a kétséget, az aggodalmat vele kapcsolatban. Egyszerűen tudod, hogy hozzád tartozik, mert ezt érzed természetesnek.

3. Úgy érzed, örökké ismerted

Ezt a legnehezebb talán megmagyarázni, hiszen annyira megfoghatatlan. Ha ránézel, azt érzed, mindig is ismerted, mindig az az életed része volt, akkor is, amikor még nem is találkoztatok.

4. Nyugodtak, kiegyensúlyozottnak érzed magad a társaságában

A lelki társak mindig ítélkezés nélkül fogadják el a másikat. Nincsenek elvárásaik egymással szemben és nem éreznek teljesítési kényszert sem a másik felé. Egyensúlyban állnak egymással.

5. Azonnal vonzódsz hozzá

Olyanok vagytok egymás közelében, mint két mágnes. Szinte minden esetben meg szeretnéd érinteni, vagy csak a közvetlen közelében tartózkodnál. Ha pedig ez megtörténik, libabőrös leszel és szinte fizikai kényszert érzel arra, hogy minél nagyobb felületen érintkezz vele.

6. Mindent tudsz róla, amit kell

Nincsenek nagy titkok közöttetek és nem számítanak a múlt dolgai sem. Már nem kell versenyezni senkivel, csak áramoltatni az energiát egymás között. Mindenki más emléke elhalványul.

7. Azonos a jövőképetek

Azon kapod magadat, hogy szinte mindenben ugyanazt szereted, mint ő. Közös a jövőképetek és hasonlóan képzelitek el az utat, amit bejárnátok az életben. Egy csónakban eveztek és egy irányba tartotok.

8. Nem számítanak az évek

Mindegy, hogy ki az idősebb és az is mindegy, te hány éves vagy. Egy ilyen kapcsolatban elvesznek a számok. Csak te vagy és ő.

9. Valójában mintha egy személyiség lennétek

Ez lehet néha a legbosszantóbb a barátoknak és a külvilág egy részének. Egyszerűen szükségetek van egymásra, hogy jól érezzétek magatokat. Nélküle hiányosnak érzed magadat bármilyen eseményen, vagy programon.

10. Közös még a humorotok is

Szinte bárhol és bármikor tudtok nevetni magatokon és akár másokon is. Nem tudtok megsértődni a másikra egy humoros megjegyzésért, hisz tudjátok, hogy azt csakis a közös élmény és a szeretet generálta.

.