Napi horoszkóp 2021. február 12. – Nem eszik olyan forrón a kását

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.02.12. 03:20

Az Oroszlán dönthet régi és új között, a Vízöntő vegye észre a jó dolgokat is. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valaki megpróbálhatja akadályozni egy tervedet és az sem biztos, hogy válogat majd az eszközökben. Talán valamilyen módon provokálni igyekszik majd, elérve, hogy tegyél, vagy mondj olyasmit, amibe azután beleköthet. Ne add meg neki ezt az előnyt! Lépj hátra, szemlélődj és fogadd hűvös eleganciával a mesterkedéseit. El fog bizonytalanodni. >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Bika – napi horoszkóp

Ha ma valaki megpróbálna kibillenteni az egyensúlyodból, valószínűleg sokkal nehezebb dolga lenne, mint hiszi. Te ugyanis most lelkileg stabil és mentálisan erős vagy, így nehéz lenne elérni veled a megfelelő hatást. Így előfordulhat, hogy végül te leszel az, aki másokat lepsz meg kiegyensúlyozott viselkedéseddel. >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Ikrek – napi horoszkóp

Ma légy a szokottnál is figyelmesebb, mert valaki behízelgő modorával valójában a vesztedre tör és megpróbálja a hátsó szándékait érvényre juttatni. Nyugodtan jelezd számára, hogy átlátsz a szitán és téged sem ejtettek a fejedre. Megmosolyogtató lesz látni, ahogyan lógó orral távozik majd. >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.