Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, amely nem törődik a pénzzel

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.03.26. 16:02

Vízöntő

A Vízöntőt könnyű táncba vinni, hiszen a jó dolgoknak nagyon nehezen képes ellenállni. Ha nyit egy új étterem a közelben, vagy új telefon jelenik meg a piacon, esetleg egy alkalmi vételbe fut, könnyen dönt úgy, hogy kinyitja a pénztárcáját. Mivel gyakran határoz az érzelmei alapján, az impulzusvásárlás a gyengéje. Éppen ezért a bankszámlája olyan képet mutat, mint egy hullámvasút.

Oroszlán

Az Oroszlán számára a körülötte lévő emberek, a szerettei boldogsága mindennél fontosabb és ezért hajlandó gyakran akár még erő felett is áldozni. Ha pedig ezen a területen netán túlzásba esne, akár még bajba is kerülhet, hiszen neki soha nem lehet fontosabb a saját anyagi biztonsága, mint a szerettei boldog mosolya.

Mérleg

A Mérleg gyakran ellentétes módon képes viszonyulni a pénzhez. Általában ugyanis remekül bánik vele, képes félretenni, felhalmozni, bebiztosítani magát a rosszabb időkre, de aztán az is ő, aki egy pillanat alatt elcsábul, beleszeret egy ötletbe és képes emiatt akár vészesen is leüríteni a pénztárcáját. Rá a legnagyobb veszélyt így az impulzusvásárlások jelentik.

.