Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, mely brutálisan őszinte tud lenni

Horoszkóp percek

Horoszkóp

2021.03.16. 16:02

Mindenki pozitívan értékeli az őszinteséget, de nem mindenki képes minden esetben szembe is nézni vele.

Van azonban öt csillagjegy, amelynek szülöttei gyakran brutálisan őszinték embertársaikkal. Természetesen ezzel legtöbbször egyáltalán nem akarnak másokat megbántani, de változtatni sem mindig tudnak, vagy akarnak. Lássuk a listát!

Nyilas

A Nyilasnak, ami a szívén, az a száján. Véleményét őszintén és néha talán még túl keményen is képes kifejezni, amiből időnként bizony komoly konfliktusai is támadhatnak. Vannak ugyanis olyanok, akik az igazságtól egyszerűen megijednek.

Szűz

A Szűz mindenben a tökéletességre törekszik és ezt elvárja a környezetétől is. Ugyanakkor, ha valami nem az elvárásai szerint alakul, hajlamos ítéletet alkotni és mindezt ki is mondani. Ha pedig nem figyel eléggé oda, nem szándékosan ugyan, de bizony az is előfordul, hogy egyszerűen kimondják azt és úgy, amit éppen éreznek, észre sem véve, hogy azzal valakinek a lelkébe gázolnak.

Oroszlán

Az Oroszlán soha nem akarna szándékosan megbántani másokat az érzéseiben, de arra is nehezen veszi rá magát, hogy hamis bókokkal fedje el a valóságot. Így, ha ő megdicsér, vagy pozitív dolgokat mond neked, vagy rólad, biztos lehetsz benne, hogy őszintén úgy is gondolja. Inkább az legyen vele kapcsolatban gyanús, ha feltűnően csendben marad!

Kos

A Kos gondoskodó és felelősségteljes természete gyakran abban is megnyilvánul, hogy pusztán jobbító szándékkal elmondja neked a véleményét a dolgokról. Számára az őszinteség olyan dolog, amely talán eleinte kellemetlen, de hosszú távon biztosan hatékonyabb. Inkább viselkedik veled keményen, mint hamisan és ezt érdemes nagyon értékelni benne.

Bak

A Bak számára az őszinteség az egyik legfontosabb emberi tulajdonságok egyike, de ezzel soha nincs szándékában megbántani senkit. Számára a hazudozás az érzelmekről puszta időpocsékolás, amely semmilyen problémát nem fog megoldani, csak zavart okoz, így biztos lehetsz abban, hogy az érzései, amelyet megoszt veled, őszinték. Ha pedig vele vagy, te is jobban teszed, ha ehhez tartod magad.

.