Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, mely uralja az érzelmeit

Horoszkóp percek

Horoszkóp

2021.03.15. 16:02

Ikrek

Az Ikrek születésüktől fogva rendkívül ellenállóak és erősek érzelmileg és ezt az erőt minden esetben igyekeznek távol tartani a külső behatásoktól. Képesek arra, hogy a negatív érzelmeket kizárják a gondolataikból, ha kell és arra is, hogy megtegyék ezt azokkal a személyekkel is, akik rabolják az energiát tőlük. Róluk akár egyszerűen nem vesznek tudomást sem.

Szűz

A Szűz egy külső szemlélő számára gyakran ridegnek és szinte érzelemmentesnek tűnhet, persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez így is van. A felületes személődő ugyanis mindössze azt a külső burkot, védelmi vonalat látja, amit mutat neki. Nem láthatod, mi zajlik benne legbelül, azt ugyanis azt ő erős kontroll alatt tartja.

Nyilas

A Nyilas általában igazán ura önmagának, hiszen pontosan tisztában van a saját érzéseivel és gondolataival, ez ügyben ritkán fogja el kétség. Rajtuk érzelmeket akkor látsz, ha ők kifejezetten ezt akarják. Ők azok, akik talán a legjobban megválogatják, kinek mit árulnak el önmagukról. Ki kell érdemelni a bizalmukat!

.