Horoszkóp percek - Három csillagjegy pár, mindent elsöprő humorérzékkel

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.03.22. 16:02

Egy sikeres kapcsolat egyik nagyon fontos pillére lehet a jó humorérzék és az, hogy jól fogadjuk párunk tréfálkozásait. Ha vidám az életed, jól érzed magad a bőrödben.

Azonban, mint mindenben, ebben is kettőn áll a a vásár. Hiába viccelődik ugyanis a pár egyik tagja, ha a másik nem nagyon vevő arra.

Most bemutatjuk, mely csillagjegy pároknál van a legnagyobb esély arra, hogy ezen a területen is jól kiegészítsék egymást.

Kos és Ikrek

Ha ők ketten együtt vannak, ritkán unatkoznak, hiszen mindketten hajlamosak a jó kedvre és imádnak az élet tréfásabb oldaláról közelíteni szinte mindent. Éles elme és éles nyelv jellemzi mindkettőjüket és mivel két lábbal állnak a földön, tökéletesen el tudják találni, mely vicc az, amely nem megy túl az ízléstelenség határán és ösztönösen érzik azt is, hogy e tekintetben hol húzódnak meg azok a bizonyos vonalak a párjuk esetében, melyet már nem kellene átlépniük.

Mérleg és Nyilas

A Nyilas általában remek humorérzékkel rendelkezik, a Mérleg pedig igazán jól reagál erre. Mivel mindketten rendkívül intelligensek, vicceik általában okosan átgondoltak, finomak és mindig szem előtt tartják a másik fél érzelmeit is. Ez a duó a legjobb vicceket süti el egymás jelenlétében, akár egymás kárára is és közben képesek mindezen remekül szórakozni. Őket nézve úgy érzed, mintha egy minőségi kabaré előadásra vettél volna jegyet.

Vízöntő és Oroszlán

A Vízöntő és az Oroszlán sok tekintetben valójában nem is igazán passzol össze és mégis, valamilyen módon igen gyakori, hogy remek duót alkotnak. Ők ketten ugyanis, ha összeállnak, rendkívül játékosan és szórakoztatóan tudnak az élet egyszerű dolgaira tekinteni. Az Oroszlán kreativitása és a Vízöntő igazán egyedi gondolkodása gyakran olyan elegyet alkot, amelyből azután a legőrültebb, de egyben a legszórakoztatóbb páros alakul ki.

.