Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely nehezebben barátkozik

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.04.29. 16:00

A barátok örömtelibbé teszik az életet, támogatást nyújtanak, ha kell, de nem mindenkinek megy egyformán az a bravúr, hogy igaz barátokra tegyen szert az életében.

Vannak, akik az átlagosnál zárkózottabbak, nehezen bíznak meg másokban, kiemelten igényesek, vagy csak egyszerűen saját magukkal elégedetlenek, ezért ismerkednek nehezebben.

Egyes csillagjegyek szülötteinek, ilyen, vagy olyan okok miatt, gyakrabban akadnak gondjai a barátkozással. Nézzük meg, melyek ezek és mi okból.

Ikrek

Az Ikrek alapvetően közösségi ember, sok ismerőssel és nem közeli baráttal. Komoly társasági életet él és a felületes szemlélő talán azt hiheti, hogy sok igazi barátja is van. A látszat azonban gyakran csal, ugyanis a legbelső bizalmi körbe már csak igen kevés ember jut be nála. Néha valójában egy sem. >>> 5 csillagjegy, mely levesz a lábadról

Rák

Bár a Rák nagyon szereti a társasági életet, az igazi közegét az otthona és a szűkebb családi köre adja. Gyakran sok emberrel tart fenn kapcsolatot egyszerre, de igazán kötődni csak nagyon kevéshez tud. Az ő bizalma egy igazán különleges dolog, mely csak nagyon kevés ember számára érhető el. Nehezen bízik meg másokban és azt is nagyon illékony módon teszi. >>> 5 csillagjegy, mely levesz a lábadról

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.