Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, mely kreatívan gondolkodik

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.04.30. 16:00

Mérleg

A Mérleg intelligensen és finom érzékkel közelít egy megoldandó feladathoz, vagy problémához. Imádja a kihívásokat, sőt pont ezek a helyzetek azok, melyekben szinte kivirul. Gyakran egyszerre több különböző megoldást is kínál egy helyzetre és mindezt olyan váratlan módon is képes megtenni, ami rajta kívül talán senkinek nem jutna eszébe.  Gyakran tartják zseninek, mivel az eredetisége legtöbbször igen gyorsan és látványosan jelenik meg a külvilág számára.

Nyilas

A Nyilas az, aki igazán és mélyen hisz a gondolat szabadságában és ezért képes bármeddig el is menni. Imádja a kalandot és a hagyományostól eltérő gondolatokat. Néha annyira rendhagyó módon közelít egy-egy kérdéshez, hogy a környezete számára az ijesztő és furcsa is lehet. A Nyilas gyakran évekkel a többiek előtt jár ötleteivel, megoldásaival, látomásaival.

Halak

A Halak az, aki nem szereti követni a jól bevált rendszereket, inkább készít újakat saját magának. Néha annyira ösztönösen képes gondolkodni, hogy a külső szemlélő számára nem is igazán érthető, mit miért tesz. A végeredmény azonban gyakran valami olyan, ami még a legfantáziadúsabb emberek képzeletét is felülmúlja. Mivel a pénz nem játszik fontos szerepet az életében, képes lehet valamibe huzamosabb ideig is energiát ölni még akkor is, ha az nem túl ésszerű. Nem árt, ha van mellettük valaki, aki segít neki megmaradni a realitások talaján.

.