Horoszkóp percek - 6 csillagjegy nagy elvárásokkal

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.04.05. 16:00

Vannak emberek, akiknek nemcsak magukkal szemben, hanem a környezetükkel is magasak az elvárásaik, ezért igyekeznek olyanokkal körül venni magukat, akik megfelelnek ezeknek a feltételeknek.

Ők azok is, akik nehezen viselik, ha valaki nem teljesíti, amit megígért, nem válaszol a levelükre, rosszul érzik magukat, ha valakit nem érnek el telefonon, vagy ha úgy érzik, nem törődnek velük eleget.

Természetesen ezek a tulajdonságok is függhetnek a csillagjegyektől is. Lássuk, mely hat csillagjegy az, amely számra a legfontosabb mindez.

Rák

Ha egy Rákkal töltöd el az idődet, az garancia arra is, hogy egy pillanatra sem unatkozol. Ő ugyanis minidig igényt tart a figyelmedre, a szeretetedre és a törődésedre. Ha viszont ezt nem kapja meg tőled az igényei szerint, felkészülhetsz arra, hogy a lehető legdühösebben fog reagálni. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy ezt a tényt figyelmen kívül hagyod. >>> 5 csillagjegy, mely a tökéletest keresi

Oroszlán

Ha egy Oroszlánnal akarod huzamosabban az idődet tölteni, akkor bizony el kell tudnod ismerni az erényeit, tisztában kell lenned az erősségeivel és jelezned is kell felé, hogy ez így van. Ő ugyanis nem tűri jól, ha nem kapja meg azokat a gesztusokat, elismeréseket, melyeket megérdemel. Ekkor hajlamos lehet arra, hogy ő maga tanítsa meg neked, mik az elvárások. >>> 5 csillagjegy, mely a tökéletest keresi

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.