Horoszkóp percek - Öt csillagjegy, melyet legjobban megvisel a magány

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.04.08. 16:02

Mérleg - Biztonság és nyugalom

A Mérleg akkor érzi a legjobban magát, ha figyelmét a szeretteire összpontosíthatja. Egy kapcsolatban ő mindig a biztonságot és a nyugalmat keresi és nyújtja, talán ő az a csillagjegy, amelyik számra a legelviselhetetlenebb a magány. Emiatt néha képes olyan kompromisszumra is, melyet azután meg szokott bánni.

Kos - Erős önbecsüléssel

A Kos magáról szereti azt állítani, hogy független lélek, de valahogy mégsem képes tartós egyedüllétre és egy ilyen szituáción mindig igyekszik minél hamarabb túljutni. Szeret önmagára koncentrálni, nagyon erős az önbecsülése, de ennek a visszatükröződését azért szereti látni mások elismerésében is. Már csak emiatt is állandó társaságra van szüksége.

Bika - Visszajelzést keresve

Egy Bikának óriási szüksége van a társaságra, mivel ő csakis egy ilyen szituációban érzi magát igazán biztonságban. Számára nagyon fontos az is, amit ő tud nyújtani a környezetének, de az elismerés élteti igazán, melyet ezért visszakap. Az egyik fő önértékelési tényezője ugyanis mások visszajelzése. Erre minden esetben kiemelten figyel és el is várja.

.