Napi horoszkóp 2021. április 21. – Pozitív jelzések között

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.04.21. 03:20

Mérleg – napi horoszkóp

A szeretet és az összetartozás érzése akkor az igazi, ha közben a felek nem érzik leláncolva magukat, nem érzik úgy, hogy korlátozva vannak. Gondoskodj róla, hogy nálad az ajtó mindig nyitva legyen és meg fogod látni, hogy a ragaszkodás annál erősebb lesz, minél nagyobb teret adsz a másiknak szárnyalni. >>> Itt van a friss heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

A szeretet akkor működik igazán a felek között, ha fennáll egy egyensúlyi helyzet, mindketten adnak is és kapnak is a kapcsolatban. Igyekezz megtartani ezt az egyensúlyt, de törekedj arra, hogy te is megkapd a saját részedet. Ha tartósan csak te vagy, aki odateszi magát, az biztos útja annak, hogy felborul az építmény és maga alá temet mindenkit. >>> Itt van a friss heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Kevés olyan nap van az évben, amikor ennyire tele van körülötted a tér szeretettel és érzékiséggel. Ma talán azt érzed, hogy még a fekete is fehér számodra és úgy látod, hogy szerencsés vagy, mivel a környezeted felől árad feléd a pozitív energia. Vedd észre ezt, fogadd be, mert egy ilyen napon fel lehet töltődni akár hónapokra elegendő erővel is. >>> Itt van a friss heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.