Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely hajlamos meggondolatlan döntésekre

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.05.24. 16:00

Vannak emberek, akik bár az életük legtöbb döntését alaposan megfontolják, mégis, bizonyos körülmények között, hajlamosak az átgondolatlan cselekedetekre.

Közülük néhányan némi izgalmat, kalandot keresnek, míg mások a pillanatnyi hangulatnak engednek.

Van négy olyan csillagjegy, melyek szülöttei körében gyakrabban fordul elő, hogy spontán, vagy a megszokottól eltérő módon képesek reagálni bizonyos élethelyzetekre. Nézzük ma meg, kik ők!

Kos

A Kosra az izgalom egyes esetekben szinte úgy hat, mint valami ajzószer. Ő időnként az utolsó pillanatban, vagy éppen sietve meghozott döntések embere, de vele fordul elő talán a leggyakrabban az is, hogy ezeket utólag megbánja és megpróbálja valahogy helyrehozni. Persze ez nem jelenti azt, hogy legközelebb ne történne esetleg minden pontosan ugyanúgy.

Ikrek

Az Ikrek egyszerűen nem szereti a túl sok vacakolás, tervezést, habozást. Ha ő elhatároz valamit, gyorsan eldönti, miként viszi azt véghez. Gyakran vakmerő, kalandos úton jár, azért, mert a jól bevált módszerek és a monotonitás egyszerűen untatja. Számára gyakran fontos az is, hogy az életében mindig legyen valami spontaneitás, e nélkül el sem tudja képzelni a mindennapokat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.