Napi horoszkóp 2021. május 26. – A látszat és a valóság

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.05.26. 03:20

A Bika ma az igazságnak csak egy részét ismerheti meg, a Skorpió láthatja, hogy nem mindenki szereti a valóságot. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma könnyen lehet, hogy kissé elgondolkodsz, amikor a kezedbe kerül egy régi emlék, egy régi fotó, vagy egy beszélgetés váratlan fordulatot vesz. Gondolatban talán újra átéled azokat az eseményeket és előkerül jó és rossz emlék egyaránt. Van valami, amivel őszintén szembe kell nézned, ahelyett, hogy hagyod, hogy eltemetve mardossa a lelkedet. Lehet, hogy a mai nap alkalmas lesz arra, hogy lezárd magadban, ami le kell. >>> Itt a friss heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma valaki egy pletykát, vagy egy hírt oszt meg veled, de te ne alakíts ki azonnal álláspontot ezzel kapcsolatosan. Könnyen lehet ugyanis, hogy a valóságnak csak egy kis részét ismered meg, a lényeget viszont elhallgatják előled. Ha majd megtudod a teljes igazságot, akkor vonj le messzemenő következtetéseket. >>> Itt a friss heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy beszélgetés során érezni fogod, hogy egy problémáddal nem vagy egyedül és ez érzelmileg adhat neked némi támaszt. Oszd meg a véleményedet, az érzéseidet te is, ezzel nem csak magadon, hanem a sorstársaidon is segíteni fogsz. Ha olyannal hoz össze a sors, akivel olyan sok bennetek a közös, alakulhat úgy, hogy még sokáig az életed része lesz az illető. >>> Itt a friss heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.