Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely szeret lustálkodni

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.06.03. 15:50

Nem mindenki szeret, vagy akar folyamatosan tenni valami hasznos dolgot az életben. Ők azok, akik, ha úgy gondolják, hogy megtették, amit muszáj, teljes nyugalommal képesek kikapcsolni és élvezni a pihenést, akár az édes semmittevést.

Közülük kerülnek ki azok is, akik számára annyira nem fontos a karrier, a hírnév, vagy akár a gazdagság, megtalálják ők azt a mindennapok apró örömeiben is.

Nézzük meg most, hogy mely csillagjegy szülöttei közül kerülnek ki azok gyakrabban, akik előnyben részesítik a nyugodtabb, lazább életvitelt.

Bika

Egy Bika gyakran nehezen viseli el a napi monoton hajtást a munkában és nem is szereti tartósan tövig nyomni a gázt hosszú időn át. Ő szeret királyi módon élni, imádja a kényeztetést, a fényűzést, de ezt lehetőleg úgy szeretné elérni, hogy közben ne kelljen éjt nappallá téve robotolnia. Ha teheti, eszerint is rendezi be az életét. >>> 4 csillagjegy, mely mindig kész egy kis vitára

Oroszlán

Egy Oroszlán szeret a figyelem középpontjában állni. Kreatív és szenvedélyes lélek, de a kemény, lélekölő munka nem feltétlenül fekszik neki. Ő az, aki egy bizonyos határon túl nem igazán szereti hajtani magát és bármilyen tehetséges, okos, valójában igen gyakran sokkal több lehetőség lenne benne, mint ami végül előbújik belőle. >>> 4 csillagjegy, mely mindig kész egy kis vitára

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.