Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, amelynél megtéveszt az első benyomás

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.06.23. 18:00

Vannak, akik első pillanatra érzéketlennek, közönyösnek mutatkoznak, de valójában ez csak egy álarc náluk és az illetőt jobban megismerve egy érzékeny, gondoskodó lény mutatkozik meg.

Sokan vannak, akik úgy igyekeznek megvédeni magukat a sérülésektől, hogy felvesznek egy maszkot, mely megvéd és elfedi érzékeny, sebezhető oldalukat. Ezek az emberek azonban gyakran a valóságban igazi érző, szerethető lények.

Ha tehát azt látod, hogy valaki pesszimista, szarkasztikus, gyakran csak azért van, hogy leplezze a valóságot, melyet csakis azoknak mutatna meg, akiben valóban megbízik.

Természetesen ez is függ a csillagjegyektől. Nézzük hát meg azt az öt csillagjegyet, mely első látásra közönyösnek és modortalannak tűnhet, de valójában igazán kedves és szerető lény, amely telis tele van érzelmekkel.

Kos

A Kos szülötte olykor nemtörődömnek és közönyösnek tűnhet, melyet időnként nyers stílus is kísérhet. Ugyanakkor a valóság ennél sokkal árnyaltabb. Amint ugyanis mélyebben megismeritek egymást és elkezd bízni benned, kiderül, hogy valójában nála gazdagabb érzelmekkel rendelkező és gondoskodóbb lényt keveset lehet találni e világban. >>> Ha lemaradtál egy horoszkópról, itt megtalálod

Oroszlán

Az Oroszlán első pillantásra dominánsnak, hidegnek és távolinak tűnik, de természetesen neki is van egy érzőbb oldala, melyet csakis azzal oszt meg, aki megérdemli, hogy közel engedje magához. Ilyenkor viszont már nem lesz más, mint egy nagy, puha, gondoskodó érzékeny és gyakran érzelmes lélek, aki nagyon szerethető és aki nagyon tud ragaszkodni is hozzád. >>> Ha lemaradtál egy horoszkópról, itt megtalálod

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.