Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, amely utálja a fecsegést

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.19. 18:00

Vannak, akiknek be sem áll a szájuk álló nap és szinte lételemük a beszélgetés, míg vannak olyanok, akik csakis a lényeges információkat szeretik megosztani a környezetükkel és ezen kívül szívesebben maradnak inkább csendben.

A beszélgetésnek egy társaságban nem kizárólag az információk megosztásában van szerepe. Legtöbbször egyszerűen a kapcsolatok ápolásának a módja, a hangulat megalapozása, vagy egy fontos megbeszélés előtt a feszültség oldása.

Persze az e féle fecsegésnek nem mindenki a híve. Vannak olyanok, akik egyszerűen üres locsogásnak tekintik az ilyesmit és szeretnek mindig szigorúan csakis a lényegre szorítkozni. Ők azok, akiket egyáltalán nem zavar a kínos csend, sőt annak örülnek, ha nyugalomban végezhetik a dolgukat.

Van négy olyan csillagjegy, melynek szülöttei közül gyakrabban kerülnek ki azok, akik a jelentéktelen beszélgetést ki nem állhatják. Nézzük meg, kik ezek!

Kos

Ha egy Kossal társalogsz, nem biztos, hogy jó ötlet túlságosan sok időt vesztegetni az időjárás, megtárgyalására, vagy arra, hogy bármely jelentéktelen témakörrel alapozd meg a megfelelő hangulatot. Térj inkább egyenesen a lényegre, légy érthető és fogalmazz mindig világosan. Ha így teszel, nála az már fél siker! >>> Van még más horoszkóp is itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.