Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely nem akar felnőni

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.05. 18:00

Néhány csillagjegy időnként hajlamos gyerekesen közelíteni a dolgokhoz. Nézzük meg kiknél fordul ez elő a leggyakrabban!

Felnőttként is mindenki hordozza magában valamilyen mértékben a gyermeki énjét és ez így van jól, hiszen egyes esetekben ösztönösen szabadulni igyekszünk a felnőttkor felelősségeitől és az is bárkivel előfordulhat időnként, hogy a viselkedése már-már egy hisztis kisgyermekét idézi.

Van azonban négy olyan csillagjegy, mely élete során gyakrabban lehet hajlamos arra, hogy ily módon közelítsen a dolgokhoz. Persze mindenki egy kicsit másképpen és más okból teszi ezt. Lássuk!

Kos

A Kos nagyon határozottan képes kitartani az álláspontja mellett egy vitában és nehezen tűri az ellentmondást. Forrófejű és időnként bizony hajlamos arra is, hogy dühösen, már-már gyerekesen viszonyuljon az ilyen helyzetekhez. Ha elfutja a méreg, nem hallgat a jó szóra még akkor sem, ha kiderül, hogy minden érv ellene szól. Szélsőséges esetben dührohamot is kaphat és látványosan megsértődik. >>> Nyaralnál vele? Nézd meg mit mond a horoszkópja!

Bika

A Bikával általában semmi baj nincs egészen addig, amíg megvan a saját kényelme és körülötte az emberek úgy tesznek, ahogyan ő ezt elvárja. A gond akkor kezdődik, ha átlépnek felette, figyelmen kívül hagyják, vagy félreállítják. Ezt ugyanis nagyon nehezen tűri és általában nem is hagyja szó nélkül. Szélsőséges esetben pedig annyira látványosan képes megsértődni, hogy az egyesek számára már-már gyerekesnek tűnik. >>> Nyaralnál vele? Nézd meg mit mond a horoszkópja!

Rák

A Rák temperamentuma időnként keveredhet egy kis éretlenséggel is, ez pedig adott esetben irracionális viselkedés felé is viheti őt. Ha egy Rákot megsértesz, vagy nagy csalódást okozol neki, nyugodtan készülhetsz egy kisebb, vagy nagyobb dührohamra is, de az biztos, hogy egy pillanatra sem fog elgondolkodni azon, hogy amit neked mond, az helyes, vagy nem. Ilyenkor, ami a szívén, az a száján! Pont úgy, mint amikor a gyerekek összevesznek a játszótéren. >>> Nyaralnál vele? Nézd meg mit mond a horoszkópja!

Halak

A Halak gyermeki énje leggyakrabban nem az emberi kapcsolatokban bekövetkező súrlódásokban nyilvánul meg. Ő a saját kis világában él és egyáltalán nem foglalkoztatja az, hogy az emberek erről mit és hogyan gondolnak. A Halak ugyanis gyakran egyszerűen nem is akar felnőni. Nem akar foglalkozni felnőtt dolgokkal, nem akar mély felelősséget vállalni, legalábbis az ezzel járó kötelezettségeket igyekszik a lehető legtovább elhúzni. >>> Nyaralnál vele? Nézd meg mit mond a horoszkópja!

.